Een mooie boom voor zlatan.

Ik ben groot fan van de beuk, het liefst de rode beuk. 
En toen Zlatan overleed en ik hem liet cremeren wist ik het zeker! "Ik zou een beuk laten plaatsten met in de grond Zlatan zijn as.
De rode beuk staat nm symbool voor zijn warmte, flexibiliteit, veiligheid, troost en standvastigheid. 
De Beuk is sterk en toch ook heel flexibel...net als Zlatan.
Inmiddels gingen er maanden voorbij... en begon ik te twijfelen... en werd mijn aandacht steeds weer naar een knotwilg getrokken... als ik king uit liet, waar ik ook was... als ik in de auto zat...altijd was daar wel een knotwilg. Wat is dat toch met die knotwilg dacht ik....?? want echt een mooie boom om te zien vind ik het niet. 
Ik ben de betekenis ervan maar is gaan opzoeken en zoals ik hem op Google vond...

De Knotwilg staat symbool voor hard en pijn, maar ook voor kracht en standvastigheid en doorzetten. Een knotwilg trotseert elke storm. Hij is niet om te krijgen en daarom staat hij symbool voor de kracht van het leven.
De Wilg is een van de eerlijkste en betrouwbaarste bomen op onze Moeder Aarde. Hij zal altijd voor je klaar staan, nu en voor altijd. Hij is de beste vriend die je ooit kan hebben. Als je troost en een warme arm om je heen nodig hebt, ga naar een Wilg. 
En voel de troost en de kracht die deze wonderbare en magische boom aan jou zal overdragen. Hij geeft je de kracht om verder te kunnen gaan en de kracht om te overleven. Hij geeft je troost en heling. Hij geeft je de kracht die je nodig hebt om opnieuw te beginnen als je een moeilijke periode in je leven hebt afgesloten.

Niks aan gelogen.....   ! dát ís Zlatan! 
vandaag heeft Dorland hoveniers de wilg gepoot en is Zlatan zijn as weer waar hij hoort... in ZIJN wei!